bjj.jpg

Brasilian Jiu Jitsu (BJJ)

Til BJJ trænes der med gi og alle vores hold er åbne for alle, uanset erfaring. Hvis du er ny til BJJ vil du først og fremmest lære at forsvare dig selv og senere hvordan du kan kontrollere og “submitter” din modstander.

Vi forsøger hos Grappling Lab at lave en varieret og sjov træning, der byder på et væld af forskellige opvarmningsøvelser , teknikker, drills, flow-sekvenser og ikke mindst sparring.

no-gi.jpg

No-gi Grappling

No-gi Grappling bygger på de samme grundlæggende principper som BJJ og kan dyrkes som supplement til gi træningen eller som selvstændig disciplin.

Når der ikke længere er en gi at gribe, vil mange af de traditionelle BJJ teknikker ikke længere kunne bruges. Fraværet af gi’en åbner dog istedet op for alternative veje og teknikker.

No-gi har desuden en tendens til at være lidt mere dynamisk og højere tempo.

bjj-begynder2.jpg

Brasilian Jiu Jitsu (BJJ) - Basics

På BJJ basics er der fokus på basis teknikker og de mest grundlæggende koncepter som ligger til grund for BJJ. Det er derfor oplagt at starte på dette hold hvis man er begynder.

Selv om træningen primært er fokuseret mod folk der er nye, er alle niveauer velkomne.

brydning.jpg

Brydning

Brydning er en grappling form med fokus på nedtagninger og kontrol.

Hos Grappling Lab undervises der i fribrydning og teknikkerne er ofte tilpasset så de kan bruges i kombination med andre discipliner.

Med bryde træning har i mulighed for at tage jeres stående game til et nyt niveau, især da nedtagninger for mange, er et af de mest negligerede aspekter af BJJ.